Meteen naar de inhoud

Dance Fit Movie Night

7.50

Dance Fit Movie Night!

Entree voor één persoon

Inclusief 2 drankjes, popcorn, m&m’s, en ander lekkers.

07 oktober 2023 – 20:00 uur

Uitverkocht

Dance Fit Movie Night

SKU MN071023 Categorie
Dance Fit Payment Safety 300

Kom samen met ons een dansfilm kijken op het grote scherm!

Suggesties voor titels zijn van harte welkom!

Onze bar is open en de eerste twee drankjes zijn inbegrepen. Ook zorgen we voor wat lekkers!

We hanteren kleine prijsjes en er kan zowel contant als met PIN worden betaald. 

Meestgestelde vragen

praktische informatie op een rij

Je vindt ons in Leiden aan de Hadewychlaan 17, 2331 BC Leiden. 

Er is voldoende plek om je auto gratis te parkeren aan de kenauweg, of in de woonwijk tegenover de school.
De bus stopt voor de deur en ook je fiets parkeer je simpel voor de dansschool.

Om je dansles toegankelijk te houden, kun je nu ook gespreid betalen. Je betaalt dan de helft bij aanmelding, en de rest na 3 maanden. Daar krijg je dan een aparte factuur voor. Je gaat wel nog steeds een betaalverplichting aan voor het hele bedrag. Ook als je tussentijds zou stoppen met de cursus, moet je de vervolgfactuur wel voldoen.  De optie om gespreid te betalen is een service aan jullie en heeft geen extra kosten.

Iedereen kan bij ons komen stijldansen. 

Dansparen zijn bij ons m/v, m/m, v/v. x/x. We don’t mind. Dansen is dansen. 

We maken geen onderscheid op leeftijd. In de praktijk hebben we vooral leerlingen tussen de 20 jaar en 75 jaar. Dat mengt heel leuk samen.

Onze bar is open bij de dansles. Sommige danslessen hebben een kleine pauze. Dat staat dan specifiek vermeld.
We hanteren kleine prijsjes (frisdrank v/a € 1,75) en er kan zowel contant als met PIN worden betaald.
Als er na je les gelijk een nieuw les start, houd dan wel graag het volume wat laag. Dan verstoren we die andere les niet.

Net als bij andere horeca is het dus niet toegestaan om je eigen drinken mee te nemen.

Bij ons hoef je niet van partner te wisselen, tenzij koppeltjes dat onderling zelf regelen. Dat is nog nooit gebeurd. Het zou kunnen dat er bijvoorbeeld een groepje vrienden samen op dansles gaat, en ze onderling wisselen tussen de dansen door. Dat is dan helemaal prima. Wij bemoeien ons daar helemaal niet mee verder.

In principe kun je gewoon je dagelijkse kleding aan als je naar dansles gaat. Bij Wij stellen hier geen harde eisen aan zoals dat bij balletscholen soms wel gebruikelijk is. Bij ballet, streetdance, hiphop, etc gebruik je je lichaam natuurlijk wel wat anders dan bij stijldansles. Daarom kun je bij deze lessen gewoon dragen wat je naar school, werk, feestjes etc ook draagt.

Zij dansten al bij ons

en dit is wat ze te zeggen hebben

Google Review
Leerling
Lees verder
Dance Fit is zeker de professioneelste als je wilt leren dansen voor bv je openingsdans. Wij hebben meerdere dansscholen geprobeerd maar vonden Dance Fit een echte "school" en geen discotheek gehalte wat we vooral bij anderen ervaarden. Klasse kwaliteit lessen en prijs verhouding. Erg prettige ervaring zelfs voor beginners.​
Google Review
Leerling
Lees verder
Na vijf jaar dansen bij dezelfde school gingen we door een verhuizing op zoek naar een nieuwe dansschool. We hebben daarna bij drie scholen gedanst en Dancefit is zeker de beste. Robin heeft een zeer goede lesopbouw die ervoor zorgt dat technieken en danspassen efficient geleerd worden en met veel plezier. Hij heeft zeer snel door wat je als danser nodig hebt en weet dit goed te vertalen naar de leerling. Ook heeft hij goed door wanneer het genoeg is en tijd is om iets anders te doen. De les erna wordt dat weer opgepakt. De didactische rode lijn is sterk aanwezig voor wie er oog voor heeft. Dat kenmerkt een goede leraar: de leerling danst en heeft plezier terwijl de leraar efficiënt naar een doel werkt per les en per seizoen. Samen met een groot inzicht in de bewegingen van het lichaam en de techniek van het dansen is er een ijzersterke basis voor de leerling om goed te leren dansen met veel plezier. Met inmiddels 17 jaar danservaring raden we lessen van Robin ten zeerste aan.​
Google Review
Leerling
Lees verder
Wij hebben een halfjaar genoten van de danslessen van de enthousiaste dansdocent Robin. Met een gevoel voor humor en een oplettend oog zorgt hij voor een ontspannen sfeer waar altijd ruimte is voor vragen, en je om je fouten kan lachen.
Google Review
Leerling
Lees verder
Super leuke dansschool met hele betrokken en kundige docenten. De lessen zijn duidelijk en heel leuk gegeven. Wij hebben vooral les van Joost gehad, erg prettige docent. Toplessen Joost! Voor mij en mijn man altijd een heel ontspannen, leuk en leerzaam avondje uit. Mocht je onverhoopt niet kunnen is Robin heel goed te bereiken via (onder andere) WhatsApp. Zijn in de coronatijd heel betrokken geweest en hebben hun best gedaan om de cursisten aan het dansen te kunnen houden. Nu de dansschool weer open gaat mogen we zelfs alle lessen nog inhalen!
Vorige
Volgende
Google Review
Leerling
Lees verder
Erg leuk ontvangen! Robin heeft ons goed geholpen, zeker om ons op ons gemak Afgelopen seizoen samen met mijn vriendin de beginnerscursus ballroom dansen gevolgd. Enorm leuke lessen gehad waarin de techniek goed en zeer begrijpelijk is uitgelegd. Ook was er altijd een gezellige sfeer en genoeg aandacht voor iedereen zijn wensen. Robin en Sandra hebben echt een hart voor dansen en voor hun leerlingen. Helaas door COVID-19 een aantal lessen moeten missen, maar dat is ruimschoots gecompenseerd. Ik zou dansschool Dance Fit zeker aanbevelen aan iedereen!​
Google Review
Leerling
Lees verder
Erg leuk ontvangen! Robin heeft ons goed geholpen, zeker om ons op ons gemak te stellen! Denkt goed mee en is naast een serieus professioneel danser ook wel in voor humor! Top!
Google Review
Leerling
Lees verder
Erg leuk dat ze cadeaubonnen voor een prive les verkopen, dit was voor mijn vriend en mij als echte beginners een leuke manier om kennis te maken met de verschillende soorten stijldansen. 😊
Google Review
Leerling
Lees verder
Wat gaat een uur snel! We hebben de passen geleerd. Moeilijk, maar zeker te doen. Aardige dansleraar! Hoop gauw de hele stijldans-cursus te doen. Leuke ervaring voor een privéles. Aanrader!
Vorige
Volgende
Google Review
Leerling
Lees verder
Gezellige dansschool waar op een leuke manier les wordt gegeven. Met humor en kunde worden de basispassen aangeleerd, waardoor je met een voldaan gevoel weer naar huis gaat. Echt een aanrader als je een leuke middag wil hebben en kennis wil maken met het stijldansen.
Google Review
Leerling
Lees verder
Ontzettend leuke dansschool! Mijn vriend en ik (25 en 22 jaar) wilden graag eens een les stijldansen volgen om wat ervaring op te doen. Na een tijdje zoeken kwamen we terecht bij deze dansschool en na een kort vriendelijke telefoontje konden we makkelijk terecht op de datum en tijdstip die voor ons uitkwamen. De les was ontzettend leuk, en in een uurtje hebben we al veel geleerd. De les is compleet aangepast op wat je zelf wil Meer de klassieke ballroom (zoals een slow foxtrot), of eerder de latin (zoals een cha cha cha)? Jij mag kiezen! Een absolute aanrader voor iedereen, met of zonder ervaring in dansen!
Google Review
Leerling
Lees verder
Mijn aller eerste groepslesje stijldansen achter de rug. Ik sta nu al niet meer op mijn partner zijn tenen. De sfeer in de groep werd er ook lekker in gebracht. Ik kom nog eens terug!
Vorige
Volgende