Meteen naar de inhoud

Glenn Feddema – Dansleraar bij Dansschool Dance Fit

Sinds 2018 geeft Glenn Feddema dansles Stijldansen bij de Leidse danschool Dance Fit. Inmiddels is hij landelijk bekend als de professionele danspartner van Tooske Ragas in het populaire tv-programma Dancing with the Stars 2019. In Leiden geeft hij privélessen aan enthousiaste dansers van allerlei niveaus, en verzorgt hij de tofste openingsdansen voor bruidsparen. Als een expert in zowel Ballroom, Latin, én showdance, maakt hij de meest uiteenlopende routines. Succes verzekerd.

Als wedstrijddanser is Glenn een echte 10-danser. Hij danst in de hoogste klasse voor zowel de Ballroom als de Latin, en excelleert vooral in de wedstrijden waarbij alle paren beide disciplines moeten laten zien.

Als kind van dansers/dansleraren is hij letterlijk opgegroeid in de danswereld. Met zijn persoonlijke drive om te winnen heeft hij dan ook inmiddels 14 Nationale titels op zijn naam gezet, en is hij 9x kampioen van de BeNeLux.

Glenn is een vriendelijke leraar die veel lacht met zijn leerlingen. Ondertussen streeft hij naar perfectie, of je nou in de Hoofdklasse staat of hoopt daar ooit te komen. Leerlingen die van hem les hebben gehad in het verleden, praten daar nog steeds over. Dansles krijgen van Glenn maakt indruk.

“Geeft dé Glenn Feddema van Dancing with the Stars hier les?”

Net als al onze leraren krijgt Glenn alleen maar reviews met 5 sterren van zijn leerlingen.

In een gerafeld shirt en op z’n uggs lijkt hij misschien wat nonchalant, maar vergis je niet. Het zegt niets over zijn kwaliteit als danser of leraar. Die heerlijke bescheidenheid vinden we juist fijn.

De drukte vantraining en shows met Tooske Ragas in Dancing with the Stars is inmiddels voorbij. Tijd om meer dansles te geven dus.

Wil jij nou ook eens privéles van de enige echte Glenn Feddema? Stuur ons dan hier een berichtje. Wie weet wat jij allemaal kunt leren!

Glenn-Feddema-en-Tooske-Ragas-Liveshow-4-Dancing-with-the-stars
Foto: HCA fotografie