Meteen naar de inhoud
Wedstrijddansen informatie Dansschool Dance Fit - Stijldansen in Leiden (2)

Beginnen met wedstrijddansen

Date

Wedstrijddansen is een mooie kans en uitdaging als je stijldansen eens op een andere manier wil ervaren. Maar waar begin je? Wat heb je nodig? Hoe werkt het allemaal?

Dansschool Dance Fit is in eerste instantie een recreatieve dansschool waarbij je tijdens een leuk avondje uit met je partner stiekem ook wel goed leert dansen. Voor de ambitieuzere leerlingen geven we extra verdieping in privélessen, technieklessen in het zomerprogramma, en speciale workshops zoals Better Ballroom Basics, en Better Latin Basics.

Om de stap te maken naar het wedstrijddansen hebben we op 27 maart jl. een virtuele informatiesessie georganiseerd. Hierbij kregen de deelnemers uitgebreid inzicht in de verschillende bonden, wedstrijdklasses, hoe het jureren werkt, hoe een wedstrijddag eruit ziet, kledingvoorschriften, en meer.

Vanwege de uitgebreide interesse volgen op korte termijn aanvullende wedstrijdtrainingen en gaan we gezamenlijk wedstrijden bezoeken om daar alles in de praktijk te zien en sfeer te proeven.

Voor de hele presentatie van de informatiesessie en alles wat we nog over wedstrijddansen te delen hebben, is een speciale pagina ingericht.

Share this story with your friends