Meteen naar de inhoud
NDO Lentecup 2023 - Dansschool Dance Fit post

Danswedstrijd: NDO Lente Cup in Delft

Date

Wedstrijddansen wekt steeds meer interesse onder de dansers van Dansschool Dance Fit. In dat kader hebben we recent een informatiesessie gehouden, een webpagina toegewezen aan wedstrijddansen, en organiseerden we een workshop Competition Kickstarter. Ook nodigen we leerlingen uit om met ons samen te gaan kijken bij verschillende danswedstrijden en zo te zien hoe dat in de praktijk werkt en natuurlijk sfeer te proeven. Afgelopen weekend waren we bij Dansschool Wesseling in Delft.

Deze wedstrijd werd georganiseerd onder de vlag van de Nederlandse Danssport Organisatie (NDO) en de opkomst was mooi! Er deden veel koppels mee, variërend van startklasse tot masterclass, solo-dansers van alle leeftijden, Ballroom & Latin, en schattige jeugd tot senioren. Er deden ook dansers uit Leiden mee, maar ook internationale dansers waren te zien op de vloer.

We hebben diverse video’s opgenomen en op onze instagram geplaatst. Zo krijg je een goed beeld van de sfeer en het dansen.

Onze leerlingen hebben alles live zien gebeuren en vragen gesteld over de gang van zaken. Zo leer je stap voor stap meer over wedstrijddansen en veranderen de zenuwen sneller in enthousiasme!

Bekijk het overzicht van alle aankomende wedstrijden en laat het weten als je ook wil komen kijken!

Share this story with your friends