Meteen naar de inhoud
Dance-Fit-dansles-stijldansen-de-zomer-door

Drie manieren om te voorkomen dat je niks meer weet na de zomer!

Date

1. Kom begeleid trainen op zaterdag 27 juni 2015 !

Elke vierde zaterdag van de maand kun je komen trainen, zowel Ballroom als Latin American. Voor maar € 2,50 krijg je 350 m² houten dansvloer en op verzoek direct begeleiding en antwoord op je vragen. Zo werk je meteen aan de dingen die specifiek voor jou van belang zijn. Aansluitend kun je er ook gelijk zelf mee aan de slag bij het vrij dansen. Met begeleid trainen krijg je dus heel veel waar voor je geld !

2. Kom een hele avond vrij dansen !

Regelmatig is er vrijdansen op onze houten dansvloer. Zo is er tijd en ruimte genoeg om alle dansen, pasjes en technieken te dansen. Dan zit het goed in je hoofd en je benen voor de zomer begint. Dikke kans dat je bij je volgende dansles meer plezier hebt en de nieuwe dingen sneller oppakt. Een echte aanrader dus! Bekijk de data op het rooster.

3. Doe de zomercursus !

Dit is misschien we de beste tip die we je kunnen geven. De zomercursus bestaat uit zes lessen. In die lessen herhalen we het hele repertoire van de afgelopen cursus en eventuele verzoekjes. Per les worden maximaal twee dansen behandeld. Zo ben je er zeker van dat je álles goed beheerst voor de nieuwe danscursus begint.

 

Wat zijn jouw tips en trucs om de zomer door te komen?
Laat het ons weten met een reactie hieronder!

Share this story with your friends