Meteen naar de inhoud
Dansschool Dance Fit Stijldansen in Leiden

Instromen? Wat is dat?

Date

Instromen in een cursus Stijldansen

Heb je al eens dansles stijldansen gehad, en wil je weer lessen volgen? Dan kun je kiezen voor privélessen of meedoen met onze groepslessen. Als de cursus die je wil volgen al begonnen is, kun je misschien alsnog meedoen met de verdere lessen. Dat noemen we instromen.

Het voordeel van instromen is dat je niet hoeft te wachten tot de huidige cursus is afgelopen en de volgende cursus begint om te kunnen dansen. Omdat de cursus wel al is begonnen, heeft de groep wel al dingen geleerd, die jij wellicht dan nog niet kent. Dan begin je dus met een achterstand. Gelukkig kunnen we je daarbij helpen.

Instromen is maatwerk

Als je overweegt om in te stromen, stuur ons dan een mailtje, of bel ons. We horen dan graag wat je danservaring is. Zo maken we een inschatting van de meest gepaste cursus. Wij werken met een vast lesprogramma met een heldere structuur. Hierdoor kunnen we ook concreet bespreken welke dansen of figuren wenselijk zijn om nog aan te leren voor je instroomt. Afhankelijk van het aantal figuren kan het zijn dat we adviseren een privéles te nemen. Dan leer je in een uur alles wat je nodig hebt om de cursus prettig te kunnen volgen. Kleinigheidjes kunnen we ook bij het vrijdansen met je doornemen.

Share this story with your friends