Meteen naar de inhoud

Joost Findhammer – dansleraar bij Dansschool Dance Fit

Sinds 2018 geeft Joost Findhammer dansles Stijldansen bij de Leidse danschool Dance Fit. Inmiddels is hij landelijk bekend als de professionele danspartner van Bibian Mentel in het populaire tv-programma Dancing with the Stars 2019. In Leiden geeft hij groepslessen Stijldansen aan beginners en licht gevorderden. Ook geeft hij privélessen aan enthousiaste dansers van allerlei niveaus, en verzorgt hij de tofste openingsdansen voor bruidsparen.

Op de wedstrijdvloer is hij met zijn danspartner Sina Sewall actief in de hoogste klasse van Nederland. Zij vertegenwoordigen Nederland zelfs op grote internationale wedstrijden. Bij de Nederlandse kampioenschappen staat hij dan ook elke keer opnieuw in de finale.

Als dansleraar brengt Joost veel energie, humor, en zorgt hij voor een sprankelende interactie in de groep. Vanwege zijn toegankelijke persoonlijkheid en brede glimlach voelen ook beginnende dansers zich meteen op hun gemak.

Veel bruidsparen hebben de afgelopen jaren van hem dansles gekregen. Zij kijken nu vol ongeloof naar RTL 4.

Joost Findhammer - dansleraar bij Dansschool Dance Fit

“Wij hebben gewoon privéles gekregen van dé Joost Findhammer van Dancing with the Stars!”

Precies! Die bescheiden jongen, op z’n sneakertjes, is stiekem een absolute topper.

Net als al onze leraren, krijgt Joost alleen maar reviews met 5 sterren van zijn leerlingen.

De drukte van training en shows met Bibian Mentel voor Dancing with the Stars 2019 is inmiddels weer voorbij. Wil jij nou ook eens privéles van de enige echte Joost Findhammer? Stuur ons dan hier een berichtje. Wie weet wat jij allemaal kunt leren!

Joost Findhammer en Bibian mentel liveshow Dancing with the stars
Foto: HCA Fotografie